Huren bij De Manifestatie

Voor niet commerciële bedrijven of organisaties, passend in het complementaire gedachtengoed van de Manifestatie, bieden wij twee verschillende ruimtes aan. Wil je een ruimte huren op een bijzonder locatie dan is “De Manifestatie” jou op het lijf geschreven. Een karakteristiek Jugendstil pand met vele authentieke kenmerken is de plek om een onderscheidend gesprek, cursus of samenkomst te organiseren.

Ons pand is gevestigd aan de Emmastraat, slechts enkele minuten lopen vanaf het treinstation Zwolle en het stadscentrum. Een pand ook waar gewerkt wordt door coaches en therapeuten.In de directe omgeving zijn verschillende, korte en langere, parkeermogelijkheden. In overleg kunnen wij ook een (dag)parkeerarrangement aanbieden.

Voor alle mogelijkheden om bij ons te huren neem je contact op met Madelon Blok
E-mail: madelonblok@outlook.com
Telefoon: +31 642803334

De Tuinkamer

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Deze huiselijke kamer op het zuiden leent zich bij uitstek voor een één op één gesprek, een coaching gesprek of een mediation gesprek. In de ruimte bevinden zich twee heerlijke stoelen,
een presentatiemogelijkheid(Flip- over/magneetbord) en een bureaublad met in de directe nabijheid voldoende stopcontacten. In de ruimte is altijd voldoende gezuiverd water aanwezig.
In de ruimte is gratis WiFi aanwezig.
Huurprijs van deze kamer per dagdeel: € 30,00.
Dagdelen zijn van 9.00-13.00/ 13.00-17.00/ 18.00-22.00

De Zonnekamer

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
De buitenzijde van het pand bevat karakteristieke kenmerken, deze Zonnekamer overtreft in dat opzicht alle verwachtingen. Een bijzondere lichte ruimte met fraaie verlichting waardoor de authentieke plafonds perfect tot hun recht komen. Een klasse- ruimte die zich leent voor presentaties tot zo’n 50 – 55 personen.
De zaal is uitgerust met degelijke stoelen waarop het goed toeven is. Ook bestaat de mogelijkheid in deze ruimte te vergaderen, een lezing of een workshop te organiseren.
In de zaal is een Flip- over/magneetbord aanwezig.
Ook kan er, tegen vergoeding, gebruik gemaakt worden van een 75 inch(191 cm) TV scherm op een verrijdbare en in hoogte verstelbare standaard. Je laptop kan worden geplaatst op het daarvoor bestemde plateau en worden aangesloten op de TV.

De zaal kan worden gehuurd voor € 60,00 per dagdeel of € 100,00 per dag( ochtend en middag).