"De basis is ruimte en vertrouwen"

Sander Blok

Voor Sander is de Manifestatie een plek van Openheid waar je zonder oordeel kan delen wie je bent en kan delen wat je kunt. Het is een plek om elkaar echt te leren kennen.

Sander geeft Reiki behandelingen en werkt als wandelcoach. Hij geeft mensen ruimte en vertrouwen , waardoor je meer vanuit je kracht kan spreken en ontdekken. Op dit moment volgt Sander een opleiding tot Holistisch Therapeut.

Samen met Madelon verzorgt hij de Huiskamersessies en gaat hij met jongeren aan het werk in een trainingsreeks met als thema Focus.

Sander richt zich ook op mannen die een invulling zoeken om meer te verdiepen en te bezinnen en om een bewuster leven te leiden. Met behulp van koude training, de dag opstarten met yoga, wandelingen en op z’n kop sessies wil hij hen inspireren en activeren om te ervaren dat zij op een bewuste manier meer uit hun lijf en uit hun leven kunnen halen.

Wil je meer weten over Sander?
Volg hem op Facebook en Instagram


Reiki

De kracht van Reiki is de overgave. Door in alle rust liefdevol aanwezig te zijn, laat ik jou voelen en ontspannen. Hierdoor word jij je bewust van jezelf. Je voelt je lichaam, jouw houding, je ontwaakt uit de drukte van het leven en bent aanwezig in het nu.
De levensenergie die via mijn handen naar het lichaam stroomt zorgt voor de verbinding. Met mijn handen en mijn energie breng ik een energiestroom op gang. Met het opnieuw laten stromen van energie in het lichaam kan ik blokkades opheffen, fysieke klachten verminderen, stress en spanning wegnemen en jou goed laten aarden.


Als je je klachten liefdevol energie geeft dan kun je ook voelen waar je wel heen wilt bewegen. Je kunt voelen wat je lichaam je vertelt en daarvoor openstaan. Je kunt dan veel beter bij je emoties komen en je kunt dan uitspreken wat je werkelijk voelt en wilt. Een behandeling op basis van Reiki geeft vaak hele mooie en heldere inzichten. De energie van Reiki opent vaak een proces.
Tijdens mijn Reikibehandelingen gebruik ik ook andere technieken en middelen zoals visualisaties, ademhalingsoefeningen, aankijkoefeningen, edelstenen, klankschalen en spiegeloefeningen. Ik laat je uitspreken waar je dankbaar voor bent, wat je angsten zijn en welke verlangens je voelt.

Ik bied Reiki aan in de vorm van:
- de Energy Break van zo’n 30 minuten voor 27 euro.
- een behandeling van een uur voor 57 euro.
- een volledige sessie met voor- en nagesprek en behandeling voor 75 euro.

Daarnaast bied ik een combinatie aan van Reiki, gesprekken en wandelcoaching. Deze trajecten zijn maatwerk en de prijs die daar bij hoort bepalen we in een kennismakingsgesprek.