"Het gaat om aandacht voor de Totale Mens"

Marion van Brussel

Marion is in Zwolle gestart als gepassioneerd onderneemster in de detailhandel. Na de verkoop van hun winkels gestart met praktijk Aventurijn in Wezep. Ook Zwollenaren hebben de afgelopen jaren de weg naar de praktijk in Wezep veelvuldig weten te vinden. Zichzelf vestigen in de Manifestatie is dan ook een logische stap.
Marion is docent Tenen Lezen bij Fudare, docent voetreflexologie bij de Bond van Europese Reflexologen en geeft als Reiki master (vervolg)cursussen Reiki. Ook is zij MIR- methode begeleider. Als CRKBO geregistreerd docent geeft ze in al deze disciplines cursussen en workshops.

In haar praktijk is Marion gewend te kijken naar de oorsprong van een lichamelijke klacht en tracht deze samen met de cliënt op te lossen. Door gebruik te maken van verschillende technieken kunnen klachten vaak in korte tijd worden gereduceerd ofwel opgelost worden. Haar levenservaring zet ze met name graag in bij de begeleiding van jongeren. Daarom word ik ook zo aangetrokken door de Manifestatie.
Voor Marion is de Manifestatie een plek waar therapeuten met gelijke interesses maar vanuit eigen disciplines een baken kunnen zijn voor jongeren waar ze gewaardeerd en gehoord worden zoals ze zijn. Dat er totaal verschillende disciplines onder één dak gevestigd zijn maakt het totaal alleen maar toegankelijker.

Wil je meer weten over Marion?
Bekijk haar website