“Van verantwoord afvallen naar bewust genieten”

Marcella wist als geen ander hoe het is om overgewicht te hebben. Tot zij in aanraking kwam met het Cambridge Stappenplan. Sindsdien voelt zij zich zelfverzekerder, gelukkiger en kan ze weer genieten met een grote G!
Dit grote genieten is precies de reden dat zij haar praktijk De Afslankcoach is gestart. Ze wil mensen met overgewicht helpen de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Ze leert je meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.
Het Cambridge Stappenplan waarmee zij werkt is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jou en jouw leefstijl. Maatwerk dus. Met de hulp, adviezen en coaching van Marcella wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen. Haar begeleiding is hierbij jouw sleutel tot succes. Wetenschappelijk onderzoek heeft immers aangetoond dat je onder begeleiding de beste afslankresultaten behaalt en je beter op gewicht blijft!

Wat zij het leukste vindt aan haar werk?
“Het mogen deelnemen aan het veranderproces van cliënten. Overgewicht gaat vaak samen met schaamte en negatieve gevoelens. Als ik dit opmerk bij mijn cliënten, besteed ik hier veel aandacht aan in onze gesprekken en soms ook met opdrachten. Als je na verloop van tijd mensen ziet opfleuren en weer in een positieve flow ziet komen, is dat gewoon fantastisch.”

Wil je meer weten van Marcella?
Kijk haar op website of volg haar Facebook.