"Aanraken is als een gesprek zonder woorden, het raakt je direct in je kern"
Sinds 1 maart 2019 is Lies Domburg met haar Praktijk voor Shiatsu & Body Coaching onderdeel geworden van de Manifestatie.

Wat Lies doet? Ze coacht en begeleidt vrouwen, jonge en oudere, die op zoek zijn. Op zoek naar hun eigen koers en ambitie, naar harmonie tussen werk en thuis, op zoek naar hun vuur en ondeugd, op zoek naar hun eigen sensualiteit, naar hun eigen geluid, naar hun eigen vrouwen power, op zoek naar een basis en thuis in zichzelf, op zoek naar……

Waarom ze doet wat ze doet? Door de lessen in haar eigen leven heeft Lies ervaren dat ze kan stralen als vrouw, van binnen uit. Of die lessen nu lagen in haar jeugd of opleidingen, in het werk of thuis als vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin. Door deze lessen te “verteren” is ze de wijsheid in haar eigen lijf gaan omarmen, is ze gaan vertrouwen op haar innerlijke stem en is haar leven steeds meer gaan samenvallen met wie ze werkelijk is. Dat geeft plezier en speelsheid en maakt het leven eenvoudiger en vooral ook rijker. En dat is de bedoeling van het leven, stralen van binnenuit.

Hoe Lies werkt? Ze gaat met je in gesprek en luistert tussen de regels door, ze deelt haar observatie met je en stelt je vragen die je naar je kern brengen. En ze nodigt je uit op de fouton, dat is een shiatsu mat, of op de massage tafel. Door de aanraking wordt je je bewust van de wijsheid van je lijf, je leert ernaar luisteren en (her)vindt er je basis en vertrouwen. “De aanraking van Lies is als een gesprek zonder woorden, ze brengt me direct bij mijn essentie”. Deze quote is van een van haar klanten en raakt de kern van wat Lies doet. Mensen bij hun diepste wezen brengen door de kracht en eenvoud van aanraking.

In haar perspectief zijn west en oost versmolten. Ze is regulier HBO-V verpleegkundige, gezondheidswetenschapper, HBO-V docent, alchemistisch bodyworker & coach en shiatsu therapeut. De westerse kijk heeft haar exacte kennis en analytische vaardigheid gebracht. De oosterse visie heeft haar leren omgaan met “niet weten”, met aanwezig zijn zonder oordeel en vertrouwen op de natuurlijke kracht van het leven zelf.

Deze combinatie van west en oost maakt haar perspectief net even anders, en daarmee geeft ze jou de ruimte om te onderzoeken en te groeien.

Van harte welkom bij Lies

Bruggenbouwer tussen oost en west
Body Coaching, Shiatsu & Chi Nei Tsang

Wil je meer weten over Lies?
Neem een kijkje op haar website en volg haar op Facebook.