Jelle van Brussel

“It’s only a thought, and a thought can be changed”

Jelle van Brussel, geboren op 15-08-1957 te Zwolle heeft een indrukwekkend CV als het gaat om ondernemerschap en succes. Na eerst 25 jaar succesvol zijn passie te hebben vervuld in de mooiste (en in 1997 de grootste) Dierenspeciaalzaak in Zwolle heeft hij zijn reputatie als succesvol ondernemer ruimschoots verdiend.
Als veel gevraagd succesvol ondernemer heeft Jelle voor een grote franchise- organisatie 50 ondernemers begeleid in het succesvol ondernemerschap zoals hij dat zelf altijd uitgedragen heeft. Dit is één van de passies van Jelle, anderen succesvol zien worden.
Naast het oprichten van een Coöperatieve inkoopvereniging vervuld Jelle van Brussel al jaren verschillende bestuursfuncties voor onder andere de Bond Europese Reflexologen en is communicatie één van de speerpunten van deze succesvolle ondernemer.
Wanneer je met Jelle van Brussel in contact komt zal je merken dat je een oprechte, prestatiegerichte en perfectionistische man tegenover je hebt. Een man die respectvol en integer is. Een vertrouwenspersoon in hart en nieren. Altijd oplossingsgericht meedenken en altijd net een stap meer zetten dan noodzakelijk zijn enkele van de kenmerken van Jelle van Brussel.
Alle jarenlange kennis en ervaring van Jelle zet hij nu in voor jou in een Access Bars Sessie of Cursus!

Ervaar coaching met Access Bars als nooit tevoren en gun jezelf het beste!

Wil je meer weten over Jelle en Acces Bars?
Bekijk zijn website