Madelon Blok

"Het gaat er niet om wat er in het verleden is gebeurd. Het gaat er om wat je NU wilt"

Vijftien jaar geleden begon Madelons carrière in het voorgezet onderwijs als docente Nederlands. In deze jaren heeft ze ervaren, dat de vragen die zij 25 jaar geleden had in haar eigen puberteit, nog steeds gesteld worden door jongeren. En met de opkomst van het internet, de smartphones en Social Media, hebben ze te maken met nog meer prikkels en dillema’s. En hoewel de zorg binnen het onderwijs en de gemeente steeds beter wordt en de mogelijkheden steeds groter, lijkt de stap om als jongere om hulp te vragen en hulp te ontvangen ook groter. Met name omdat de reguliere zorg zo op zoek lijkt te zijn naar wat ‘er mis is’.

Sinds 2008 heeft Madelon binnen het onderwijs een coachende rol gehad als schoolcounselor, mentor en trainer. In oktober 2016 heeft ze de overstap gemaakt naar een eigen praktijk als Holistisch Jongerencoach. Hier kan ze er volledig zijn voor jongeren en hun omgeving en ze helpen zichzelf te leren begrijpen, angsten los te laten en te ontdekken waar ze werkelijk gelukkig van worden. In de Manifestatie komt alles samen. Liefde, verbinding & vertrouwen.

In december 2017 kwam het pand aan de Emmastraat 7 voorbij en Madelon hier binnenstapte stroomde ze over van ideeën, enthousiasme en liefde. Dit is het, dit is het huis waarin al de ideeën om jongeren te bieden wat ze nodig hebben samen te laten komen. Waar ze nu met verschillende ondernemers een collectief vormt om het verschil te kunnen maken. Niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Met vallen en opstaan en met grote dank aan alle mensen die hierin geloven is het gelukt.

Het is de creatie der creaties en komt regelrecht uit ons hart.

Wil je meer weten over Madelon?
Neem een kijkje op haar website en volg haar op Facebook en Instagram