AGENDA


< Maart 2019 >
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10StadsverlichtingStadsverlichtingTijd: 20:00 - 21:00
Kom jij ook elke tweede zondagavond van de maand? In de Manifestatie ben je welkom voor een uur stilte, liefde en ontspanning, om weer thuis te komen bij jezelf, elkaar en onze leefomgeving.
Stadsverlichting wil een huiskamercultuur van saamhorigheid stimuleren in een tijd van verharding en individualisme. Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn er minder verkeersongevallen. Vooral als je samen stil bent en mediteert bouw je een krachtige energie op.
Tijdens de bijeenkomsten in de Manifestatie kom je tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Je loopt naar boven over met kaarsen verlichte trap. Boven staat thee voor je klaar. Om 20.00 uur start een uur voor meditatie. Na afloop van de meditatie mag je in stilte weer weg, maar je kunt ook even blijven om ervaringen uit te wisselen.
Neem je eigen meditatiekussen of -bankje mee en eventueel iets warms om aan te trekken of om te slaan. Er zijn aan dit meditatie uur geen kosten verbonden.
Opgeven kan via demanifestatie@gmail.com of via www.stadsverlichting.nu.
11Mannengroep ZwolleMannengroep ZwolleTijd: 20:00 - 22:00
Elke 2e maandag van de maand ontvangt Sander Blok je in De Manifestatie van 20.00 - 22.00
12Ik mis je nog zo ( Demonstratieavond mediumschap)Ik mis je nog zo ( Demonstratieavond mediumschap)Tijd: 19:30 - 22:15
Iemand uit je nabije omgeving is overleden en jij mist hem of haar. Soms heviger, soms minder.
Is het dan allemaal voorbij na de dood?
Tijdens deze avond van IK MIS JE NOG ZO ervaar je dat het leven en de liefde door gaan na de dood en dat het allemaal dichterbij is dan je denkt.
Je maakt kennis met wat een medium precies doet en hoe jij zelf IN TOUCH kunt blijven. Er zullen tijdens deze avond een aantal contacten met overledenen gemaakt worden zodat je zult ervaren hoe dichtbij die ander eigenlijk is. Zinstreel is een professionele praktijk voor mediumschap & coaching met jarenlange praktijkervaring en professionele training (gevolgd in binnen- en buitenland). Als voormalig manager heeft zij bewust gekozen voor het verder ontwikkelen en inzetten van haar zesde zintuig. Zinstreel geeft prive-consulten en readings in haar praktijk en daarnaast workshops, demonstraties mediumschap en (huiskamer)avonden. Graag vooraf aanmelden via het aanmeldformulier bij de pagina contact op www.zinstreel.nl Entree: € 15
13Mir Methode KringMir Methode KringTijd: 10:00 - 11:30
Iedere 2e woensdagochtend van de maand organiseert Aventurijn de MIR-Methode kring van 10.00 uur tot 11.30 uur. Ontvangst vanaf 09.45 uur. Wat doe je tijdens deze bijeenkomst?
Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst en neemt je mee door drie onderdelen:
1. Thema-bespreking Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. Door met elkaar te praten over een thema, word je je bewust van hoe dat bij jou speelt en kun je stappen zetten in je heling. 2. Vragenronde Welke vragen heb je nog? De MIR-Methode begeleider beantwoordt de vragen die je hebt. Misschien heb je een vraag over het doen van de MIR-Methode. Misschien heb je persoonlijke vragen. De MIR-Methode begeleider kan jou dan al tips geven. 3. Kringheling Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt.
Reiki OefenavondReiki OefenavondTijd: 20:00 - 22:30
Iedere 2e woensdag van de maand, van 20.00 tot 22.30 uur wordt de Reiki oefenavond georganiseerd. Ontvangst vanaf 19.45 uur. Deze avond is voor iedereen die een Reiki cursus heeft gedaan. Op deze avond delen we vragen en ervaringen met elkaar en is er tijd om Reiki te geven en te ontvangen. Je bent van harte welkom. Deelname
De kosten zijn € 5,00
14Ken jezelf, ken je puberKen jezelf, ken je puberTijd: 19:30 - 21:30
Heb je het gevoel dat jij je zoon of dochter niet kan bereiken? Zijn er constant misverstanden? Erger je aan zijn of haar gedrag of maak je je zorgen? Zou je dolgraag de verbinding tussen jullie weer sterker maken? Afstand in relaties tussen ouders en jongeren komt bijna altijd door een vorm van miscommunicatie. Dat wat gezegd wordt, wordt niet gehoord én er spelen eigen pijnstukken mee. Om hem of haar te helpen, is het belangrijk om ook zelf naar binnen te keren. Wat maakt dat bepaald gedrag je zo raakt en hoe reageer je hierop? 80% van de opvoeding bestaat uit kopieergedrag. Dat is echt heel veel en dat betekent dat je onbewust dingen kan meegeven die je juist wilde voorkomen. Maar welke dingen zijn dat dan? Deze workshop geeft je vijf waardevolle tips en inzichten om de verbinding met je zoon of dochter te versterken, om elkaars taal weer te leren spreken en hoe je hem of haar kan bijstaan in lastige tijden. Na deze workshop kan jij die eerste stap maken, vanuit vertrouwen en moed.
15Ligconcert met DINALigconcert met DINATijd: 19:30 - 22:00
Deze avond neemt DINA je mee in haar eigen wereld waar je heerlijk mag ontspannen, al liggend luisterend naar haar bijzondere liedjes. Een speciaal aangepast programma waarin je meegevoerd wordt naar hogere sferen en waar je weer contact mag maken met je lijf en je hart. Elke maand nodigt DINA speciale gastmuzikant uit waarmee ze een bijzondere avond creëert waarin zang, gitaarspel, en andere instrumenten je meevoeren naar plekken waar je nog nog nooit bent geweest. Entree: 15 euro
Aanvang: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Thee en lekkers staan voor je klaar.
Neem zelf even een dekentje en een kussentje mee.Yogamatten zijn aanwezig om op te liggen. Comfortabele kleding wordt aangeraden.
Adres: De Manifestatie / Emmastraat 7 / 8011 AE / Zwolle Opgeven kan via een pb, whatsapp of mail. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar dus wees op tijd met aanmelden!
16Basistraining Beter AdemenBasistraining Beter AdemenTijd: 10:00 - 16:00
Tijdens deze eerste trainingsdag leer je de uitgangspunten van de methode ‘Beter ademen. Je ervaart de kracht van de methode en krijgt een nieuwe kijk op je ademhaling. Je gedachten komen tot rust, je voelt je lichaam levendiger worden en laat direct al wat spanning los.
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26Reiki 2 OefenavondReiki 2 OefenavondTijd: 20:00 - 22:30
Ontvangst vanaf 19.45 uur. Deze avond is voor iedereen die een Reiki 2 cursus heeft gedaan. Op deze avond delen we vragen en ervaringen met elkaar en is er tijd om Reiki te geven en te ontvangen. Je bent van harte welkom. Deelname
De kosten zijn € 5,00
27Ontmoet je Gids met Elayne LussenburgOntmoet je Gids met Elayne LussenburgTijd: 19:30 - 22:30
Je hoort t wel eens, dat mensen vertellen over hun gidsen. Sommigen halen er indianen bij en goeroes of andere bekende namen en personen die hun persoonlijke gids zouden zijn. Misschien denk je dat ze ze zien vliegen. Zo zweverig hoeft t niet van jou. ... Maar toch ben je nieuwsgierig. Zou jij dat ook hebben zo’n gids? Of misschien heb je al wel een ervaring daarmee en twijfel jij. Weet dat de energie heel subtiel is en dat er vele manieren zijn om die andere dimensie gewaar te worden. Tijdens deze avond gaan we op verschillende manieren hierop afstemmen zodat ook jij een ontmoeting hebt met deze subtiele dimensie 1 oktober 2018
19.30-21.30 u
Entree € 20
28 29 30Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Tijd: 10:00 - 16:30
Reiki 1 cursus
Vanaf je geboorte sta je al in contact met Reiki Energie wat hetzelfde betekent als Universele of Goddelijke Levensenergie. Tijdens je leven gebeuren er soms dingen waardoor je levensenergie voor een deel geblokkeerd raakt. In deze cursus ontdek je hoe je met Reiki energie blokkades kunt opheffen en leer je hoe je jezelf en anderen met een simpele, veilige en effectieve Reiki behandeling in balans kunt brengen.
Reiki is makkelijk te leren en kent geen bijwerkingen. Het is makkelijk te integreren in een drukke leefstijl omdat het overal, op elk gewenst moment van de dag, kan worden toegepast.
31Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Tijd: 10:00 - 16:30
Reiki 1 cursus
Vanaf je geboorte sta je al in contact met Reiki Energie wat hetzelfde betekent als Universele of Goddelijke Levensenergie. Tijdens je leven gebeuren er soms dingen waardoor je levensenergie voor een deel geblokkeerd raakt. In deze cursus ontdek je hoe je met Reiki energie blokkades kunt opheffen en leer je hoe je jezelf en anderen met een simpele, veilige en effectieve Reiki behandeling in balans kunt brengen.
Reiki is makkelijk te leren en kent geen bijwerkingen. Het is makkelijk te integreren in een drukke leefstijl omdat het overal, op elk gewenst moment van de dag, kan worden toegepast.