AGENDA


< Juli 2019 >
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
1Reiki 1 cursus (tweedaagse)Reiki 1 cursus (tweedaagse)Tijd: 10:00 - 16:30
Reiki 1 cursus
Vanaf je geboorte sta je al in contact met Reiki Energie wat hetzelfde betekent als Universele of Goddelijke Levensenergie. Tijdens je leven gebeuren er soms dingen waardoor je levensenergie voor een deel geblokkeerd raakt. In deze cursus ontdek je hoe je met Reiki energie blokkades kunt opheffen en leer je hoe je jezelf en anderen met een simpele, veilige en effectieve Reiki behandeling in balans kunt brengen.
Reiki is makkelijk te leren en kent geen bijwerkingen. Het is makkelijk te integreren in een drukke leefstijl omdat het overal, op elk gewenst moment van de dag, kan worden toegepast.
Reiki 1 cursus (tweedaagse)Reiki 1 cursus (tweedaagse)Tijd: 10:00 - 16:30
Reiki 1 cursus
Vanaf je geboorte sta je al in contact met Reiki Energie wat hetzelfde betekent als Universele of Goddelijke Levensenergie. Tijdens je leven gebeuren er soms dingen waardoor je levensenergie voor een deel geblokkeerd raakt. In deze cursus ontdek je hoe je met Reiki energie blokkades kunt opheffen en leer je hoe je jezelf en anderen met een simpele, veilige en effectieve Reiki behandeling in balans kunt brengen.
Reiki is makkelijk te leren en kent geen bijwerkingen. Het is makkelijk te integreren in een drukke leefstijl omdat het overal, op elk gewenst moment van de dag, kan worden toegepast.
2 3 4 5 6 7
8Mannengroep ZwolleMannengroep ZwolleTijd: 20:00 - 22:00
Elke 2e maandag van de maand ontvangt Sander Blok je in De Manifestatie van 20.00 - 22.00
9 10Mir Methode KringMir Methode KringTijd: 10:00 - 11:30
Iedere 2e woensdagochtend van de maand organiseert Aventurijn de MIR-Methode kring van 10.00 uur tot 11.30 uur. Ontvangst vanaf 09.45 uur. Wat doe je tijdens deze bijeenkomst?
Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst en neemt je mee door drie onderdelen:
1. Thema-bespreking Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. Door met elkaar te praten over een thema, word je je bewust van hoe dat bij jou speelt en kun je stappen zetten in je heling. 2. Vragenronde Welke vragen heb je nog? De MIR-Methode begeleider beantwoordt de vragen die je hebt. Misschien heb je een vraag over het doen van de MIR-Methode. Misschien heb je persoonlijke vragen. De MIR-Methode begeleider kan jou dan al tips geven. 3. Kringheling Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt.
Reiki OefenavondReiki OefenavondTijd: 20:00 - 22:30
Iedere 2e woensdag van de maand, van 20.00 tot 22.30 uur wordt de Reiki oefenavond georganiseerd. Ontvangst vanaf 19.45 uur. Deze avond is voor iedereen die een Reiki cursus heeft gedaan. Op deze avond delen we vragen en ervaringen met elkaar en is er tijd om Reiki te geven en te ontvangen. Je bent van harte welkom. Deelname
De kosten zijn € 5,00
11 12Acces Bars cursusAcces Bars cursusTijd: 10:00 - 18:00
Een ‘must have’ voor de startende- en ervaren ondernemer, therapeut, behandelaar of coach die wil inspireren en het beste voor heeft met zijn klanten. Tijdens de cursus creëer jij een andere realiteit. Je zal veel van je obstakels, dingen die je weerhouden van dat wat je daadwerkelijk wil, los gaan laten. Dit loslaten creëert een betere versie van jezelf. Gedurende deze cursusdag die we om 10.00 uur relaxt beginnen ontmoet je Gary Douglas en dr. Dain Heer (de grondleggers van Access Consciousness®) op video. Je krijgt een duidelijke uitleg wat Access Bars® is en hoe jij Access Bars® kan toepassen voor jezelf en in je eigen praktijk. Ook hoe het wetenschappelijk werkt, dat Access Bars® je energiebanen reset en dat het bewezen is dat het helpt om angsten en depressies tegen te gaan, komt ter sprake. Aangezien de cursusdag een combinatie is van theorie en praktijk geef en krijg je voor de lunch al een Access Bars® behandeling. Tijdens deze cursus leer je de Bars Clearing Statement. Ook ontvang je de Bars Manual waarin alle informatie over Access Bars® staat vermeld. Rond lunchtijd zal er alle tijd zijn om je eigen meegebrachte lunch te nuttigen. Thee, koffie, gezuiverd water en diverse zoete/zoute versnaperingen zijn aanwezig. Na de lunch vervolgen we de dag met de tweede behandeling. Tijdens deze behandelingen wordt je gecoacht door Gecertificeerd Access Bars® Facilitator Jelle van Brussel. Ook is er tijd voor verdieping in Access Bars® en het stellen van vragen. Aan het einde van de dag, om 18.00 uur, ronden we de cursus af en krijg je het Bars Practitioner certificaat. Je mag jezelf vanaf nu een gecertificeerd Bars Practitioner noemen. Als Practitioner mag je de Bars behandelingen geven aan anderen. Ook kun je de Bars behandeling gelijk aanbieden in je eigen praktijk. Praktische cursusinformatie
Een cursus Access Bars® duurt 1 dag (10.00-18.00 uur)
Een cursusgroep bestaat uit 4 – 10 deelnemers
De cursus vindt plaats aan de Emmastraat 7 te Zwolle
De cursuskosten bedragen € 300,00 (inclusief btw)
Parkeren kan op het parkeerterrein van de IJsselhallen
Uitrijkaart is te verkrijgen bij Jelle voor € 4,00
13Opleiding Tenen Lezen dag 2Opleiding Tenen Lezen dag 2Tijd: 10:00 - 17:00
Deze tweedaagse opleiding is een uitstekend hulpmiddel voor opvoeders, onderwijskundigen, psychologen, pedicures, voetreflexologen, masseurs en iedereen die met voeten in aanraking komt. Na deze opleiding met goed gevolg te hebben afgelegd ben je gecertificeerd Elementair Tenen Lezer. Wanneer je Tenen Leest kom je meer over je cliënt te weten. Als je je eigen Tenen Leest, kom je meer over jezelf te weten. We lezen de tenen kootje voor kootje. We krijgen een helder inzicht in je sterke, maar ook minder sterke, punten. Met deze wetenschap wordt het voor jou makkelijker met bepaalde situaties om te gaan. Na voltooiing van deze tweedaagse opleiding ontvang je een erkend Certificaat van Stichting FuDaRe. Vervolgens kun je jezelf verder specialiseren door een verdiepingsdag te volgen. Daarna kun je door met de vervolgopleiding Erkend Tenen Lezen.
14StadsverlichtingStadsverlichtingTijd: 20:00 - 21:00
Kom jij ook elke tweede zondagavond van de maand? In de Manifestatie ben je welkom voor een uur stilte, liefde en ontspanning, om weer thuis te komen bij jezelf, elkaar en onze leefomgeving.
Stadsverlichting wil een huiskamercultuur van saamhorigheid stimuleren in een tijd van verharding en individualisme. Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn er minder verkeersongevallen. Vooral als je samen stil bent en mediteert bouw je een krachtige energie op.
Tijdens de bijeenkomsten in de Manifestatie kom je tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Je loopt naar boven over met kaarsen verlichte trap. Boven staat thee voor je klaar. Om 20.00 uur start een uur voor meditatie. Na afloop van de meditatie mag je in stilte weer weg, maar je kunt ook even blijven om ervaringen uit te wisselen.
Neem je eigen meditatiekussen of -bankje mee en eventueel iets warms om aan te trekken of om te slaan. Er zijn aan dit meditatie uur geen kosten verbonden.
Opgeven kan via demanifestatie@gmail.com of via www.stadsverlichting.nu.
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31