AGENDA


< December 2018 >
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
          1Acces Bars cursusAcces Bars cursusTijd: 10:00 - 18:00
Een ‘must have’ voor de startende- en ervaren ondernemer, therapeut, behandelaar of coach die wil inspireren en het beste voor heeft met zijn klanten. Tijdens de cursus creëer jij een andere realiteit. Je zal veel van je obstakels, dingen die je weerhouden van dat wat je daadwerkelijk wil, los gaan laten. Dit loslaten creëert een betere versie van jezelf. Gedurende deze cursusdag die we om 10.00 uur relaxt beginnen ontmoet je Gary Douglas en dr. Dain Heer (de grondleggers van Access Consciousness®) op video. Je krijgt een duidelijke uitleg wat Access Bars® is en hoe jij Access Bars® kan toepassen voor jezelf en in je eigen praktijk. Ook hoe het wetenschappelijk werkt, dat Access Bars® je energiebanen reset en dat het bewezen is dat het helpt om angsten en depressies tegen te gaan, komt ter sprake. Aangezien de cursusdag een combinatie is van theorie en praktijk geef en krijg je voor de lunch al een Access Bars® behandeling. Tijdens deze cursus leer je de Bars Clearing Statement. Ook ontvang je de Bars Manual waarin alle informatie over Access Bars® staat vermeld. Rond lunchtijd zal er alle tijd zijn om je eigen meegebrachte lunch te nuttigen. Thee, koffie, gezuiverd water en diverse zoete/zoute versnaperingen zijn aanwezig. Na de lunch vervolgen we de dag met de tweede behandeling. Tijdens deze behandelingen wordt je gecoacht door Gecertificeerd Access Bars® Facilitator Jelle van Brussel. Ook is er tijd voor verdieping in Access Bars® en het stellen van vragen. Aan het einde van de dag, om 18.00 uur, ronden we de cursus af en krijg je het Bars Practitioner certificaat. Je mag jezelf vanaf nu een gecertificeerd Bars Practitioner noemen. Als Practitioner mag je de Bars behandelingen geven aan anderen. Ook kun je de Bars behandeling gelijk aanbieden in je eigen praktijk. Praktische cursusinformatie
Een cursus Access Bars® duurt 1 dag (10.00-18.00 uur)
Een cursusgroep bestaat uit 4 – 10 deelnemers
De cursus vindt plaats aan de Emmastraat 7 te Zwolle
De cursuskosten bedragen € 300,00 (inclusief btw)
Parkeren kan op het parkeerterrein van de IJsselhallen
Uitrijkaart is te verkrijgen bij Jelle voor € 4,00
2
3 4 5Verdiepingsdag Tenen LezenVerdiepingsdag Tenen LezenTijd: 10:00 - 18:00
Tenen Lezen verdiepingsdag
De verdiepingsdag is voor Tenen Lezers die hun kennis over het Tenen Lezen willen verdiepen en reeds over een certificaat van de stichting Fudare beschikken. Deze dag is ook noodzakelijk voor Elementair Tenen Lezers die door willen gaan naar Erkend Tenen Lezen. Op deze dag zullen ook al je vragen die je hebt over Tenen Lezen aan bod komen.
6 7 8 9
10Mannengroep ZwolleMannengroep ZwolleTijd: 20:00 - 22:00
Elke 2e maandag van de maand ontvangt Sander Blok je in De Manifestatie van 20.00 - 22.00
Mannengroep ZwolleMannengroep ZwolleTijd: 20:00 - 22:00
Elke 2e maandag van de maand ontvangt Sander Blok je in De Manifestatie van 20.00 - 22.00
11 12Mir Methode KringMir Methode KringTijd: 10:00 - 11:30
Iedere 2e woensdagochtend van de maand organiseert Aventurijn de MIR-Methode kring van 10.00 uur tot 11.30 uur. Ontvangst vanaf 09.45 uur. Wat doe je tijdens deze bijeenkomst?
Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst en neemt je mee door drie onderdelen:
1. Thema-bespreking Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. Door met elkaar te praten over een thema, word je je bewust van hoe dat bij jou speelt en kun je stappen zetten in je heling. 2. Vragenronde Welke vragen heb je nog? De MIR-Methode begeleider beantwoordt de vragen die je hebt. Misschien heb je een vraag over het doen van de MIR-Methode. Misschien heb je persoonlijke vragen. De MIR-Methode begeleider kan jou dan al tips geven. 3. Kringheling Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt.
Reiki OefenavondReiki OefenavondTijd: 20:00 - 22:30
Iedere 2e woensdag van de maand, van 20.00 tot 22.30 uur wordt de Reiki oefenavond georganiseerd. Ontvangst vanaf 19.45 uur. Deze avond is voor iedereen die een Reiki cursus heeft gedaan. Op deze avond delen we vragen en ervaringen met elkaar en is er tijd om Reiki te geven en te ontvangen. Je bent van harte welkom. Deelname
De kosten zijn € 5,00
13 14Beter Ademen opleidingBeter Ademen opleidingTijd: 10:00 - 17:00
Wil jij ademtrainer worden? Of werk je al als ademtrainer, coach of therapeut en wil je jouw expertise en bewustzijn vergroten? Dan kun je naast het ‘Beter ademen Verdiepingstraject’ de Opleidingsmodule volgen. Daarin leer je de Methode ‘Beter ademen’ overdragen en anderen te begeleiden naar een natuurlijke ademhaling en ontspannen lichaam en geest. De Opleidingsmodule bestaat uit: vier opleidingsdagen
thuisstudie en proefsessies in je eigen omgeving
tweemaal assisteren bij een Basistraining
tweemaal assisteren tijdens een Verdiepingsweekend
Het Verdiepingstraject en de Opleidingsmodule vormen samen de Opleiding.
15 16Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Tijd: 10:00 - 18:00
Reiki 1 cursus
Vanaf je geboorte sta je al in contact met Reiki Energie wat hetzelfde betekent als Universele of Goddelijke Levensenergie. Tijdens je leven gebeuren er soms dingen waardoor je levensenergie voor een deel geblokkeerd raakt. In deze cursus ontdek je hoe je met Reiki energie blokkades kunt opheffen en leer je hoe je jezelf en anderen met een simpele, veilige en effectieve Reiki behandeling in balans kunt brengen.
Reiki is makkelijk te leren en kent geen bijwerkingen. Het is makkelijk te integreren in een drukke leefstijl omdat het overal, op elk gewenst moment van de dag, kan worden toegepast.
17Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Reiki 1 cursus ( tweedaagse)Tijd: 10:00 - 18:00
Reiki 1 cursus
Vanaf je geboorte sta je al in contact met Reiki Energie wat hetzelfde betekent als Universele of Goddelijke Levensenergie. Tijdens je leven gebeuren er soms dingen waardoor je levensenergie voor een deel geblokkeerd raakt. In deze cursus ontdek je hoe je met Reiki energie blokkades kunt opheffen en leer je hoe je jezelf en anderen met een simpele, veilige en effectieve Reiki behandeling in balans kunt brengen.
Reiki is makkelijk te leren en kent geen bijwerkingen. Het is makkelijk te integreren in een drukke leefstijl omdat het overal, op elk gewenst moment van de dag, kan worden toegepast.
Huiskamersessie voor jongeren ( 15-22 jaar)Huiskamersessie voor jongeren ( 15-22 jaar)Tijd: 19:30 - 21:30
De huiskamersessies zijn avonden voor jongeren tussen de 16 een 22 jaar die willen ervaren hoe het is om verhalen te delen zonder oordeel, angst of verwachtingen. Je bent altijd welkom om te vertellen, te luisteren of te leren. Niets hoeft, je mag wel. Soms is het lastig om vraagstukken die je hebt te delen met de mensen in je directe omgeving. Waarom dat lastig is, leren wij jou graag en ook hoe je dit kunt overwinnen. Maar dit begint bij het leren praten over je dilemma's en bijbehorende gevoelens en gedachtes. Om dit te delen met andere jongeren die luisteren en je eventueel kunnen helpen. Wij bieden jou een veilige en gezellige omgeving waarin je nog zoveel meer over jezelf en de ander kan ontdekken. De bijdrage voor deze avonden is 5 euro per keer. Er is thee en altijd wat lekkers, want voor elk soort probleem is er een soort chocolade. Wil je een keer meedoen?
Geef je op via madelonblok@outlook.com
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31